Terugblik Caravansalon Dusseldorf 2015

Donderdag 27 Augustus zijn wij met de camper naar Dusseldorf gereden en zijn daar tot Maandag 31 Augustus gebleven In Dusseldorf was de grootste caravansalon van Europaen daar waren wij voor de 15 keer.
Men kan hier ook goed fietsen wat wij natuurlijk ook gedaan hebben
En men mag zeker de Altstadt niet vergeten te bezoeken
Wij hebben in ieder geval weer veel moois gezien en een mooi weekeinde gehad

‘s Werelds grootste vak- en consumentenbeurs voor recreatie met veel aandacht voor campers en accessoires. Op een naastgelegen terrein (parkeerterrein P1) kunt u met de camper overnachten op prima camperplaatsen te midden van vele honderden andere camperaars hetgeen op zich al een ware belevenis is.

Gaan jullie naar de caravansalon te Dusseldorf Duitsland
En is men lid van de caravansalon club (of word gratis lid)
Print dan thuis je E ticket uit het kost dan voor 2 dagen 20.00 euro voor 2 personen
Doe hier je voordeel mee : E-Tickets

Overnachten op de camperplaatsen bij de Caravan Salon Düsseldorf?
Campers kunnen overnachten bij de Messe Düsseldorf op parkeerplaats P1 op het zogenaamde Caravan Center. Op dit terrein zijn 2000 staplaatsen direct bij de beurs, waarvan 800 met stroom. Dagtarieven: Plaats met stroom: € 22,- (beperkt aantal plaatsen). Plaats zonder stroom: € 15,-. Indien u lid bent van de Caravan Salon Club (gratis lidmaatschap) geldt er een gereduceerd tarief: met stroom € 19,-, zonder stroom € 12,-. Periode waarvoor betaald dient te worden is tussen 08.00 ‘s morgens en 16.00 ‘s middags. Komt u voor of na deze tijden dan is het gratis. Coördinaten & Gps naar de parkeerplaats P1 zijn: 51°16’06”N / 6°43’33”O. Volg de Bundesautobahn 44 (BAB44) tot afslag 29 (D-Messe/Arena), dan de borden P1 volgen.

Hierbij enkele foto,s die ik daar gemaakt heb
Veel kijk plezier

Caravansalon Augustus 2015