Wij zijn Bertus en Ria van Wijk uit Erica (Drenthe, Nederland)

Wat kunt u verwachten op de site? Zoals de Titel al aangeeft zijn wij Camper freaks, dus informatie over de Camper in het algemeen, de Techniek van de Camper, stroom , zon energie, overnachten met een Camper in binnen- en buitenland en echt heel veel informatie over Campers
En onze camper historie
Wij willen met deze site ook de mensen aanspreken die niet in een club of vereniging willen en toch wel met andere camperaars een weekeinde op een Camperplaats willen staan & overnachten en zo toch contacten kunnen opbouwen zonder verdere verplichtingen. U kunt eenvoudig per E-mail of via het Gastenboek contact maken en houden.
U kunt ons vinden op deze site en via Facebook Sinds september 2014 hebben wij een Camperplaats naast ons huis ingericht.
Meer informatie via de link ONZE Camperplaats

HET VERBLIJF OP DE CAMPERPLAATS IS GEHEEL OP EIGEN RISICO

Sinds 1995 ben ik actief met de zelfbouw van Campers. Inmiddels zijn er 3 zelfbouw projecten voltooid. De laatste in 2011. In de loop der jaren heb ik ook al heel wat kennissen geholpen met hun zelfbouw projecten.Op dit moment (september 2014) is het de tijd om eens wat anders te doen. Vandaar de realisatie van een eigen camperplaats, met plaats voor min 15 campers in een heerlijke recreatieve omgeving .
Kom naar de Camperplaats “Achter op Erica”
Als u meer wilt weten over de ontstaansgeschiedenis van ons dorp.
Lees dan HIER

En ……. als het even kan trekken we er zelf ook nog op uit met onze camper.